Kinugawa Kanaya Hotel

Shutoken, Nikko
Kinugawa Kanaya Hotel Genel
Kinugawa Kanaya Hotel Genel
Kinugawa Kanaya Hotel Genel
Kinugawa Kanaya Hotel Genel
Kinugawa Kanaya Hotel Genel
Image More +92 fotoğraf
Kinugawa Kanaya Hotel
1394 Kinugawa Onsen Ohara Shutoken, Nikko

Nikko bölgesindeki Kinugawa Kanaya Hotel size Kinugawa Sıcak Kaplıcaları Fureai Köprüsü ve Kinu Tateiwa Otsuribashi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı ryokan otel Kawaji Onsen ile 1,9 km ve Tobu World Square ile 2,4 km mesafede.

Japon mutfağı sevenler için John Kanaya Dining Room ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimiz için yerel tarzda dâhildir.

Misafirler için 40 klimalı odada buzdolabı ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Kaplıca ve karaoke gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu ryokan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Club Floor, with view from bath)
Traditional
Traditional Oda
Traditional
Traditional Oda (In Room)
Traditional
Traditional Oda (with Bed, Meals Served in Room)
Süit
Süit (Club Floor, Japanese-Western)
Room
Süit (Club Floor, with open-air bath)
Room
Traditional Oda (with open-air bath)
Room
Club Oda
Room
Traditional Oda (with bed)
Room
Club Süit (John Kanaya’s Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x