Owl Hotel

Oud-West
Owl Hotel Genel
Owl Hotel Genel
Owl Hotel Genel
Owl Hotel Genel
Owl Hotel Genel
Image More +50 fotoğraf
Owl Hotel
Roemer Visscherstraat 1 , Oud-West

Owl Hotel konaklamanızda Amsterdam merkezinde, Rijksmuseum ve Van Gogh Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Leidse Meydanı ile 0,7 km (0,4 mil) ve Heineken Bira Fabrikası ile 1,5 km (0,9 mil) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 34 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Dört
Dört Kişilik Oda
Basic
Basic Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Small)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x