Outrigger Mauritius Beach Resort

Bel Ombre
Outrigger Mauritius Beach Resort Genel
Outrigger Mauritius Beach Resort Genel
Outrigger Mauritius Beach Resort Genel
Outrigger Mauritius Beach Resort Genel
Outrigger Mauritius Beach Resort Genel
Image More +291 fotoğraf
Outrigger Mauritius Beach Resort
Allee des Cocotiers , Bel Ombre

Outrigger Mauritius Beach Resort misafirlere Bel Ombre bölgesinde, plajda, Heritage Golf Club ve Bel Ombre Beach 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Black River Gorges Ulusal Parkı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Frederica Doğa Koruma Alanı ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan The Mercado yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 181 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, video oyun konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, saç kurutma makinesi ve terlik vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 4 açık yüzme havuzu, açık tenis kortları ve su kaydırağı mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu resort otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Denize Sıfır
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Denize Sıfır
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Denize Sıfır
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Family
Family Oda (Beach Front)
Room
Family Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Okyanus Manzaralı (Family)
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x