Kaz'alala Hosted B&B

Bel Ombre
Kaz'alala Hosted B&B Genel
Kaz'alala Hosted B&B Öne Çıkan Resim
Kaz'alala Hosted B&B Dış Mekan
Kaz'alala Hosted B&B Dış Mekan
Kaz'alala Hosted B&B Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Kaz'alala Hosted B&B
Coastal Road, District 6 , Bel Ombre

Bel Ombre bölgesindeki Kaz'alala Hosted B&B misafirlere bölge parkında, Black River Gorges Ulusal Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Riambel Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Le Morne Plajı ile 13,5 km (8,4 mi) ve Rochester Şelalesi ile 14,1 km (8,8 mi) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Lakaz Mama ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x