Outrigger Maldives Maafushivaru Resort

Maafushivaru
Outrigger Maldives Maafushivaru Resort Genel
Outrigger Maldives Maafushivaru Resort Genel
Outrigger Maldives Maafushivaru Resort Genel
Outrigger Maldives Maafushivaru Resort Genel
Outrigger Maldives Maafushivaru Resort Genel
Image More +115 fotoğraf
Outrigger Maldives Maafushivaru Resort
Alifu Dhaalu Atoll , Maafushivaru

Outrigger Maldives Maafushivaru Resort misafirlere Maafushivaru bölgesinde, okyanus kıyısında, Bunbaru Public Beach ve Malhoss Thila 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Himendhoo Thila ile 0,1 mi (0,1 km) ve Gaathafushi Adası ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Tapas yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 81 klimalı oda iPod takma konsolu ve LCD televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Beach)
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası (Over Water)
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Over Water)
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Beach)
Room
Villa, 1 Yatak Odası (Beach)
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Üstü (Sunset)
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Küveti, Deniz Üstü (Sunset)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x