Amaya Kuda Rah

Kuda Rah
Amaya Kuda Rah Genel
Amaya Kuda Rah Genel
Amaya Kuda Rah Genel
Amaya Kuda Rah Genel
Amaya Kuda Rah Genel
Image More +75 fotoğraf
Amaya Kuda Rah
Kuda Rah, Alifa Dhalu Atoll South Ari Atoll , Kuda Rah

Amaya Kuda Rah Kuda Rah bölgesindedir. Otelin civarındaki görülecek yerler arasında Dhigurah Plajı bulunmaktadır. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Büyük Banyan Botanik Bahçesi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Green Zone Limanı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Sea Spray ideal; resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

51 odada MP3 takma konsolu ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya gece kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Kişiye Özel Havuzlu (Beach Villa)
Beach
Beach Suite with Pool
Room
Oda, Kişiye Özel Havuzlu (Water Villa )
Room
Family Dubleks, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı
Room
Garden Room
Room
Presidential Suite with Pool

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x