Outrigger Kona Resort and Spa

Pasifik Eyaletleri, Kahaluu-Keauhou
Outrigger Kona Resort and Spa Genel
Outrigger Kona Resort and Spa Genel
Outrigger Kona Resort and Spa Genel
Outrigger Kona Resort and Spa Genel
Outrigger Kona Resort and Spa Genel
Image More +28 fotoğraf
Outrigger Kona Resort and Spa
78-128 Ehukai Street Pasifik Eyaletleri, Kahaluu-Keauhou

Outrigger Kona Resort and Spa misafirlere Kailua-Kona bölgesinde, golf sahasına yakın, Haleo Luau ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Keauhou Körfezi Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Mauna Kea Summit ile 8,7 mi (13,9 km) ve Magic Sands Plajı ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Wailele Cafe yemek servisi için ideal, ayrıca resort otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 508 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve su kaydırağı mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kailua-Kona bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 10000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Club
Club Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Okyanusa Sıfır
Oda,
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Okyanusa Sıfır
Room
Club Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanusa Sıfır
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanusa Sıfır
Room
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Okyanusa Sıfır
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Okyanusa Sıfır (Club)
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Engellilere Uygun, Okyanusa Sıfır (Club)
Room
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x