Outeniquabosch Lodge

Route 62, Mossel Bay
Outeniquabosch Lodge Genel
Outeniquabosch Lodge Genel
Outeniquabosch Lodge Genel
Outeniquabosch Lodge Genel
Outeniquabosch Lodge Genel
Image More +70 fotoğraf
Outeniquabosch Lodge
DK20 Blesbok Road Hartenbos Route 62, Mossel Bay

Outeniquabosch Lodge konaklamanızda Mossel Bay bölgesinde, Botlierskop Private Game Reserve ile 9 km (5,6 mi) ve Langeberg Alışveriş Merkezi ile 15,1 km (9,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu küçük otel Diaz Plajı ile 15,5 km (9,7 mi) ve Santos Plajı ile 20,3 km (12,6 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Cafe Sunbird ideal, a havuz kenarı bar/oturma salonu misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

9 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, kaplıca suyu banyosu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Koloniyel stili küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Mossel Bay bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kulübe misafirlerimize 861 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi, Dağ Manzaralı
Family
Family Oda
Room
Executive Süit
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x