Nyaru Game Lodge

Route 62, Brandwag
Nyaru Game Lodge Genel
Nyaru Game Lodge Genel
Nyaru Game Lodge Genel
Nyaru Game Lodge Genel
Nyaru Game Lodge Öne Çıkan Resim
Image More +71 fotoğraf
Nyaru Game Lodge
Brandwag Route 62, Brandwag

Nyaru Game Lodge misafirlere Brandwag bölgesinde, nehir üzerinde, Hartenbos Seefront Eğlence Merkezi ile 9,1 mi (14,6 km) mesafede ve Botlierskop Private Game Reserve ile 9,2 mi (14,8 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu küçük otel Diaz Plajı ile 9,9 mi (16 km) ve Langeberg Alışveriş Merkezi ile 10,3 mi (16,6 km) mesafede.

Yemek servisi için African Restaurant ideal; otelin havuz kenarı aile restoranı içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için buzdolabı olan 9 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Gününüzü safari macerasıyla geçirin, sonra 2 açık yüzme havuzu ile serinleyin. Bu Art Deco stili küçük otelde misafirlere kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. 500 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Brandwag bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kulübe misafirlerimize 2152 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

One
One Bedroom Chalet
Family
Family Chalet - (2 Adults & 2 Children)
Nightjar
Nightjar Retreat - 4 Bedroom Bush Villa
Nightjar
Nightjar Villa 2
Room
Nightjar Villa 1

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x