Ostello La Salana

Lunata
Ostello La Salana Öne Çıkan Resim
Ostello La Salana Dış Mekan
Ostello La Salana Dış Mekan
Ostello La Salana Dış Mekan
Ostello La Salana Banyo Tipleri
Image More +6 fotoğraf
Ostello La Salana
180 Via del Popolo , Lunata

Capannori bölgesindeki Ostello La Salana misafirlere Porta Elisa ve Villa Torrigiani ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Guinigi Kulesi ile 7,2 km (4,5 mil) ve Piazza dell'Anfiteatro ile 7,3 km (4,5 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Ortak Banyo (4 pax)
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Ortak Banyo (6 pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x