Frutteto dei Babbi

Capannori
Frutteto dei Babbi Öne Çıkan Resim
Frutteto dei Babbi Dış Mekan
Frutteto dei Babbi Dış Mekan
Frutteto dei Babbi Dış Mekan
Frutteto dei Babbi İç Mekan
Image More +6 fotoğraf
Frutteto dei Babbi
Via Romana 172 , Capannori

Capannori bölgesindeki Frutteto dei Babbi misafirlere kırsal bölgede, Santa Gemma Tapınağı ve Porta Elisa ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel Yatık Pisa Kulesi ile 23,3 mi (37,5 km) ve Arno River ile 20,3 mi (32,7 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 22-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu konak otelde misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli), ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (up to 3 people )
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x