Ost West Club

Volga (bölge), Samara
Ost West Club Genel
Ost West Club Genel
Ost West Club Öne Çıkan Resim
Ost West Club Dış Mekan
Ost West Club Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Ost West Club
Sadovaya St., 210a Volga (bölge), Samara

Ost West Club misafirlere Samara merkezinde, Samara Meydanı Tiyatrosu yakınında ve Samara Tarih ve Bölge Çalışmaları Müzesi ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel V.İ. Lenin Müzesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Ulyanov Family House-Museum ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin İtalyan mutfağı alanında uzman restoranı Francesco misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve plazma televizyon bulunan 58 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Samara bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 721 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x