Oselya

Sağ Yaka, Kiev
Oselya Genel
Oselya Genel
Oselya Genel
Oselya Genel
Oselya Genel
Image More +94 fotoğraf
Oselya
Kamenyariv Street, 11 Sağ Yaka, Kiev

Oselya misafirlere Kyiv (Solomjanskyj) bölgesinde, Protasiv Yar Kayak Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Ukrayna Vernadsky Ulusal Kütüphanesi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Holosiivskyi Ulusal Doğa Parkı ile 2,2 mi (3,5 km) ve Okyanus Plaza Alışveriş Merkezi ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Kyiv bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 388 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Junior Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x