Comfort House

Sağ Yaka, Kiev
Comfort House Öne Çıkan Resim
Comfort House Dış Mekan
Comfort House Dış Mekan
Comfort House Dış Mekan
Comfort House Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Comfort House
Mykhaila Maksymovycha 24a Sağ Yaka, Kiev

Comfort House misafirlere Kyiv (Holosiivskyj) bölgesinde, Ukrayna Vernadsky Ulusal Kütüphanesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Protasiv Yar Kayak Merkezi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Holosiivskyi Ulusal Doğa Parkı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Okyanus Plaza Alışveriş Merkezi ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için plazma televizyon sunulur. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Comfort
Comfort Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x