Osaka Joytel Hotel

Kinki (bölge), Osaka
Osaka Joytel Hotel Genel
Osaka Joytel Hotel Genel
Osaka Joytel Hotel Genel
Osaka Joytel Hotel Öne Çıkan Resim
Osaka Joytel Hotel Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Osaka Joytel Hotel
1-2-1 sinkitajima Suminoe-ku Kinki (bölge), Osaka

Osaka Joytel Hotel konaklamanızda Osaka merkezinde, Intex Osaka ve Kuromon Ichiba Pazarı 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Yanmar Nagai Stadyumu ile 5,8 km (3,6 mi) ve Tsutenkaku Kulesi ile 9 km (5,6 mi) mesafede.

Dining Sazanka yemek servisi için müsait, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Japon kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 229 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Osaka bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 388 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilebilir
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x