H.B.P Hotel

Osaka
H.B.P Hotel Genel
H.B.P Hotel Genel
H.B.P Hotel Genel
H.B.P Hotel Genel
H.B.P Hotel Genel
Image More +57 fotoğraf
H.B.P Hotel
5-1-50 Shinkitajima Suminoe , Osaka

H.B.P Hotel size Osaka (Suminoe) bölgesinde, Kyocera Dome Osaka Stadyumu ve Osaka Aquarium Kaiyukan 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Universal Studios Japan™ Tema Parkı ile 7,6 mi (12,2 km) ve Intex Osaka ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca kuaför, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Japanese-Style,up to 2 People)
Room
Family İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Superior Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x