Os Manos

Kuzey Madeira, Santana
Os Manos Genel
Os Manos Öne Çıkan Resim
Os Manos Dış Mekan
Os Manos Dış Mekan
Os Manos İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
Os Manos
Caminho Achada Do Areal, Nº 4 Kuzey Madeira, Santana

Os Manos misafirlere Santana (Santana) bölgesinde, Madeira Temalı Parkı ve Pico Das Pedras Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Madeira Botanik Bahçesi ile 23,3 mi (37,6 km) ve CR7 Müzesi ile 27,7 mi (44,5 km) mesafede.

Os Manos misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 6 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Exclusive
Exclusive Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x