Casas de Campo do Pomar

Kuzey Madeira, Santana
Casas de Campo do Pomar Öne Çıkan Resim
Casas de Campo do Pomar Dış Mekan
Casas de Campo do Pomar Dış Mekan
Casas de Campo do Pomar Dış Mekan
Casas de Campo do Pomar Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Casas de Campo do Pomar
Estrada Lombo do Curral 54 - 56 Kuzey Madeira, Santana

Casas de Campo do Pomar misafirlere Santana (Santana) bölgesinde, Madeira Temalı Parkı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Pico Das Pedras Parkı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Madeira Botanik Bahçesi ile 22,9 mi (36,9 km) ve CR7 Müzesi ile 27,2 mi (43,8 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Tek Kişilik Yatak
Villa,
Villa, 2 Tek Kişilik Yatak (1 Room)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Villa,
Villa, Bahçe Manzaralı (1 Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x