Oro Skiathos

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Skiathos Town
Oro Skiathos Öne Çıkan Resim
Oro Skiathos Dış Mekan
Oro Skiathos İç Mekan
Oro Skiathos Oda Manzaraları
Oro Skiathos Oda Manzaraları
Image More +9 fotoğraf
Oro Skiathos
Agiou Fanouriou Teselya Ve Merkez Yunanistan, Skiathos Town

Oro Skiathos misafirlere Skiathos bölgesinde, ana cadde üzerinde, Megali Ammos Plajı ve Papadiamanti Museum ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Koukounaries Plajı ile 7 mi (11,2 km) ve Papadiamantis Evi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Oro Skiathos misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Havuz Manzaralı
Room
Family Oda
Room
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x