Hotel Rene

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Skiathos Town
Hotel Rene Genel
Hotel Rene Genel
Hotel Rene Genel
Hotel Rene Genel
Hotel Rene Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Hotel Rene
Megali Ammos Ftelia Teselya Ve Merkez Yunanistan, Skiathos Town

Hotel Rene misafirlere Skiathos bölgesinde, plaj yakınında, Megali Ammos Plajı ve Papadiamanti Museum ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Koukounaries Plajı ile 6,8 mi (10,9 km) ve Papadiamantis Evi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x