Hotel Conti

Olomouc
Hotel Conti Genel
Hotel Conti Genel
Hotel Conti Genel
Hotel Conti Genel
Hotel Conti Genel
Image More +34 fotoğraf
Hotel Conti
17 Borivojova , Olomouc

Olomouc bölgesindeki Hotel Conti konaklamanızda, Regional History Museum ve Olomouc Museum of Art ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel St. Michael Kilisesi ile 0,6 mi (1 km) ve St. Moritz Kilisesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 11 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Olomouc bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 344 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Maisonette
Maisonette
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x