Orchard Home Resort Nam Cat Tien

Güney Vietnam, Nam Cát Tiên
Orchard Home Resort Nam Cat Tien Genel
Orchard Home Resort Nam Cat Tien Genel
Orchard Home Resort Nam Cat Tien Genel
Orchard Home Resort Nam Cat Tien Genel
Orchard Home Resort Nam Cat Tien Öne Çıkan Resim
Image More +38 fotoğraf
Orchard Home Resort Nam Cat Tien
Hamlet 5, Nam Cat Tien commune Güney Vietnam, Nam Cát Tiên

Tan Phu bölgesindeki Orchard Home Resort Nam Cat Tien konaklamanızda Kültür Etkinlikleri Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Hong Trung Son Pagoda ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Pha Nam Cat Tien Rıhtımı ile 4 mi (6,4 km) ve Cat Tien Ulusal Parkı ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Villa, 3 Yatak Odası (10 Pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x