Cat Tien Jungle Lodge

Güney Vietnam, Nam Cát Tiên
Cat Tien Jungle Lodge Genel
Cat Tien Jungle Lodge Genel
Cat Tien Jungle Lodge Genel
Cat Tien Jungle Lodge Genel
Cat Tien Jungle Lodge Genel
Image More +143 fotoğraf
Cat Tien Jungle Lodge
Hamlet 4, Nam Cat Tien Güney Vietnam, Nam Cát Tiên

Tan Phu bölgesindeki Cat Tien Jungle Lodge konaklamanızda, Pha Nam Cat Tien Rıhtımı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Cat Tien Milli Parkı ile 11 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu resort otel Cat Tien Ulusal Parkı ile 0,3 mi (0,6 km) ve Hong Trung Son Pagoda ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Vietnam mutfağı sevenler için Happy Belly ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 14 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, spa küveti ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Super Deluxe 2
Room
Super Deluxe Room
Room
Bungalov, 1 Yatak Odası, Nehir Manzaralı
Room
Bungalov, 2 Yatak Odası
Room
Bungalov, 3 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Oda, Nehir Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x