Orange Resort

Güney Vietnam, Phu Quoc
Orange Resort Genel
Orange Resort Genel
Orange Resort Genel
Orange Resort Genel
Orange Resort Öne Çıkan Resim
Image More +252 fotoğraf
Orange Resort
88/5 Tran Hung Dao St., Ward 7 Duong Dong Town Güney Vietnam, Phu Quoc

Phu Quoc bölgesindeki Orange Resort konaklamanızda, Phu Quoc Gece Pazarı ve Coi Nguon Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan resort otel Phu Quoc Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Shophouse Grand World ile 13,8 mi (22,1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak için Orange Resort Restaurant ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için 24 saat oda servisi var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 47 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Bungalov, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Bungalov, Denize Sıfır
Luxury
Luxury Bungalov, Denize Sıfır
Room
Standard Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Bungalov, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Bungalov, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Bungalov, Denize Sıfır
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x