Oporto Loft

Northern Portugal, Porto
Oporto Loft Genel
Oporto Loft Genel
Oporto Loft Genel
Oporto Loft Genel
Oporto Loft Genel
Image More +89 fotoğraf
Oporto Loft
Rua D. Manuel II, 178 Northern Portugal, Porto

Oporto Loft misafirlere Porto merkezinde, Porto Tarihi Kent Merkezi ve Kristal Saray Bahçeleri ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Ribeira Meydanı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Casa da Musica ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis ve valiz dolabı vardır. Porto bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Family
Family Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x