Opera Don Vincenzo Grossi

Ionian Coast (iyonya Kıyısı), Lido
Opera Don Vincenzo Grossi Genel
Opera Don Vincenzo Grossi Öne Çıkan Resim
Opera Don Vincenzo Grossi Dış Mekan
Opera Don Vincenzo Grossi Dış Mekan
Opera Don Vincenzo Grossi Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Opera Don Vincenzo Grossi
Via Catone 218 Ionian Coast (iyonya Kıyısı), Lido

Policoro bölgesindeki Opera Don Vincenzo Grossi misafirlere deniz kıyısında, Policoro Kalesi ve Siritide Ulusal Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Policoro Oasi WWF ile 5,7 km (3,5 mil) ve Baronial Sarayı ile 10,1 km (6,3 mil) mesafede.

Opera Don Vincenzo Grossi misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x