Marinagri Greenblu Hotel & SPA

Ionian Coast (iyonya Kıyısı), Policoro
Marinagri Greenblu Hotel & SPA Genel
Marinagri Greenblu Hotel & SPA Genel
Marinagri Greenblu Hotel & SPA Genel
Marinagri Greenblu Hotel & SPA Genel
Marinagri Greenblu Hotel & SPA Genel
Image More +40 fotoğraf
Marinagri Greenblu Hotel & SPA
Via San Giusto, Loc Torre Mozza Ionian Coast (iyonya Kıyısı), Policoro

Policoro bölgesindeki Marinagri Greenblu Hotel & SPA misafirlere iskele üstünde, Spiaggia di Policoro ve Ionian Sea 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Lido di Policoro ile 2,1 mi (3,4 km) ve Policoro Kalesi ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Otelin restoranı Ristorante Luna misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın.

95 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya sağlık kulübü ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Policoro bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5404 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x