Onjala Lodge

Windhoek
Onjala Lodge Genel
Onjala Lodge Öne Çıkan Resim
Onjala Lodge Dış Mekan
Onjala Lodge Dış Mekan
Onjala Lodge Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Onjala Lodge
Near Seeies on Route 53 , Windhoek

Onjala Lodge, Windhoek bölgesindedir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Lodge
Lodge Room
Bungalow
Bungalow Room
Room
Panorama Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x