Onetel Saigon Panorama

Güney Vietnam, Quận 1
Onetel Saigon Panorama Genel
Onetel Saigon Panorama Genel
Onetel Saigon Panorama Genel
Onetel Saigon Panorama Genel
Onetel Saigon Panorama Genel
Image More +46 fotoğraf
Onetel Saigon Panorama
35-37-39 Nguyen Van Trang Street District 1 Güney Vietnam, Quận 1

Ho Chi Minh City (Quận 1) bölgesindeki Onetel Saigon Panorama konaklamanızda Galaxy Nguyen Du ve Ben Thanh Pazarı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu hostel Saigon Meydanı ile 1 km (0,6 mil) ve Ho Chi Minh Şehri Güzel Sanatlar Müzesi ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

Hostelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 5 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Ortak Ranzalı Oda, 1 Yatak Odası, Veranda, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Teras, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Ortak Ranzalı Oda, 1 Yatak Odası, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için, Veranda, Şehir Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Teras
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Teras, Şehir Manzaralı
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda, 1 Yatak Odası, Veranda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x