One Marine Drive Boutique Hotel

Whale Coast, Cape Winelands
One Marine Drive Boutique Hotel Genel
One Marine Drive Boutique Hotel Genel
One Marine Drive Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
One Marine Drive Boutique Hotel Dış Mekan
One Marine Drive Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
One Marine Drive Boutique Hotel
1 Marine Drive Whale Coast, Cape Winelands

Hermanus (Westcliff) bölgesindeki One Marine Drive Boutique Hotel misafirlere Whale Museum ve Village Square ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Shopping Centre ile 0,6 mi (1 km) ve Old Harbour ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

One Marine Drive Boutique Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada iPad ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ground
Ground Floor Garden Room
Room
Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Room
Oda, Havuz Kullanımı
Room
Junior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium Süit
Room
Premium Süit, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x