On Michele Guest house

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento
On Michele Guest house Öne Çıkan Resim
On Michele Guest house Dış Mekan
On Michele Guest house Dış Mekan
On Michele Guest house Dış Mekan
On Michele Guest house İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
On Michele Guest house
via traversa festola 7 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento

Sorrento bölgesindeki On Michele Guest house konaklamanızda, Piazza Tasso ve Sorrento Peninsula ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Pompeii Arkeoloji Parkı ile 17,3 mi (27,9 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 22,2 mi (35,7 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca genel oturma odası, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Pomodoro)
Room
Standard Oda (Melanzana)
Room
Standard Oda (Oliva)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x