Omnia Mykonos Boutique Hotel & Suites

Ornos
Omnia Mykonos Boutique Hotel & Suites Genel
Omnia Mykonos Boutique Hotel & Suites Genel
Omnia Mykonos Boutique Hotel & Suites Öne Çıkan Resim
Omnia Mykonos Boutique Hotel & Suites Dış Mekan
Omnia Mykonos Boutique Hotel & Suites Dış Mekan
Image More +141 fotoğraf
Omnia Mykonos Boutique Hotel & Suites
Eparch. Odos Ormou-Agiou Ioanni , Ornos

Omnia Mykonos Boutique Hotel & Suites misafirlere Mikonos bölgesinde, plaj yakınında, Mikonos Yeni Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mykonos Eski Limanı ile 2,4 mi (3,9 km) ve Paradise Beach ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada iPod takma konsolu ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Tempur-Pedic yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Plazma televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Oda
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Grand
Grand Süit
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x