Omaruru Guesthouse

Omaruru
Omaruru Guesthouse Öne Çıkan Resim
Omaruru Guesthouse Dış Mekan
Omaruru Guesthouse Dış Mekan
Omaruru Guesthouse Dış Mekan
Omaruru Guesthouse Kahvaltı
Image More +32 fotoğraf
Omaruru Guesthouse
Dr. Ian Scheepers Drive, Erf. 305 Erongo , Omaruru

Omaruru bölgesindeki Omaruru Guesthouse konaklamanızda, Franke Kulesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Living Museum ile 12 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Luna Parkı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Kristall Kellerei Şaraphanesi ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Omaruru Guesthouse misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

20 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Pansiyonda konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x