Klein Eden Guest Farm

Omaruru
Klein Eden Guest Farm Genel
Klein Eden Guest Farm Genel
Klein Eden Guest Farm Öne Çıkan Resim
Klein Eden Guest Farm Dış Mekan
Klein Eden Guest Farm Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Klein Eden Guest Farm
Farm Omburu , Omaruru

Omaruru bölgesindeki Klein Eden Guest Farm konaklamanızda, Kristall Kellerei Şaraphanesi ile 16,7 mi (26,8 km) ve Franke Kulesi ile 18,1 mi (29,1 km) mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Living Museum ile 19 mi (30,5 km) ve Luna Parkı ile 19 mi (30,6 km) mesafede.

Klein Eden yemek servisi için ideal, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tented
Tented Room
Basic
Basic Dağ Evi
Comfort
Comfort Dağ Evi
Room
Self-catering Chalet
Room
Classic Oda
Room
Standard Oda
Room
Classic Dağ Evi
Room
Executive Dağ Evi
Room
Premium Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x