OM-Apartament

St. Petersburg Kent Merkezi, St. Petersburg
OM-Apartament Öne Çıkan Resim
OM-Apartament Dış Mekan
OM-Apartament Dış Mekan
OM-Apartament Dış Mekan
OM-Apartament Dış Mekan
Image More +118 fotoğraf
OM-Apartament
Millionnaya st., 19 St. Petersburg Kent Merkezi, St. Petersburg

OM-Apartament misafirlere St. Petersburg merkezinde, St. Petersburg Kanalları yakınında ve Griboyedov Kanalı ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Devlet İnziva Yeri Müzesi ve Kış Sarayı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Voskresenia Khristova Kilisesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin Orta Doğu mutfağı alanında uzman olan restoranı 1001 Night misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler şömine ve Akıllı televizyonlar olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. St. Petersburg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit, Küçük Mutfak, Executive Katı
Room
Comfort Stüdyo, Küçük Mutfak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x