Olivia Sunbeach

Güney Tenerife, Puerto de Santiago
Olivia Sunbeach Öne Çıkan Resim
Olivia Sunbeach Dış Mekan
Olivia Sunbeach Dış Mekan
Olivia Sunbeach Oda Manzaraları
Olivia Sunbeach Oda Manzaraları
Image More +91 fotoğraf
Olivia Sunbeach
Calle Caleta del Jurado Güney Tenerife, Puerto de Santiago

Santiago del Teide bölgesindeki Olivia Sunbeach misafirlere plajda, Playa Chica ile Tenerife Beaches 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Fanabe Plajı ile 15,5 mi (24,9 km) ve El Duque Plajı ile 16,5 mi (26,6 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire
Comfort
Comfort Apart Daire, Zemin Kat
Deluxe
Deluxe Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası, Havuz Kullanımı
Classic
Classic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı, Havuz Kenarı
Apart
Apart Daire, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x