Olivia Resort Homes

Visayan Adaları, Panglao
Olivia Resort Homes Öne Çıkan Resim
Olivia Resort Homes Dış Mekan
Olivia Resort Homes Dış Mekan
Olivia Resort Homes Dış Mekan
Olivia Resort Homes Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Olivia Resort Homes
Sitio daurong Visayan Adaları, Panglao

Olivia Resort Homes misafirlere Panglao (Danao) bölgesinde, Alona Plajı ve Danao Plajı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Virgin Adası ile 1,2 mi (1,9 km) ve Doljo Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Bungalov,
Bungalov, 2 Yatak Odası
Executive
Executive Bungalov, 2 Yatak Odası
Room
Executive Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x