Olives City Hotel

Kuzeybatı Bulgaristan, Sofya
Olives City Hotel Genel
Olives City Hotel Genel
Olives City Hotel Genel
Olives City Hotel Genel
Olives City Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Olives City Hotel
1A, Prof. Hristo Vakarelski, Str. Kuzeybatı Bulgaristan, Sofya

Olives City Hotel misafirlere Sofya (Mladost) bölgesinde, Borisova Gradina Parkı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Sofya Hayvanat Bahçesi ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ulusal Kültür Sarayı ile 3,2 mi (5,1 km) ve Hristo Botev Sport Hall ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Olive'Sea restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

46 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon
Business
Business Stüdyo
Junior
Junior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x