Olive Hotel Bishkek

Bişkek
Olive Hotel Bishkek Genel
Olive Hotel Bishkek Öne Çıkan Resim
Olive Hotel Bishkek Dış Mekan
Olive Hotel Bishkek İç Mekan
Olive Hotel Bishkek Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Olive Hotel Bishkek
21, str. Abaya , Bişkek

Olive Hotel Bishkek konaklamanızda Bişkek merkezinde, Dordoy Bazaar ile 8 dakika sürüş mesafesinde ve Ulusal Tarih Müzesi ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu kayak dostu otel Ala-Too Meydanı ile 2,4 km (1,5 mi) ve Panfilov Parkı ile 2,9 km (1,8 mi) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretli) kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x