Olive Grove Suites Boutique Hotel

Messonghi
Olive Grove Suites Boutique Hotel Genel
Olive Grove Suites Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Olive Grove Suites Boutique Hotel Dış Mekan
Olive Grove Suites Boutique Hotel Dış Mekan
Olive Grove Suites Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Olive Grove Suites Boutique Hotel
Moraitika , Messonghi

Olive Grove Suites Boutique Hotel misafirlere Korfu bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Antik Roma Kaplıcaları ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Moraitika Beach ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Korfu İskelesi ile 13,2 mi (21,2 km) ve Glyfada Plajı ile 15 mi (24,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler MP3 takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunan 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Deluxe Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x