Olive Grove

Mavrikiano
Olive Grove Öne Çıkan Resim
Olive Grove Dış Mekan
Olive Grove Dış Mekan
Olive Grove Dış Mekan
Olive Grove Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Olive Grove
Naxou 2 Elounda , Mavrikiano

Bu apart daire misafirlere Agios Nikolaos bölgesinde, plaj yakınında, Hiona Plajı ve Poros Elounda Hristiyan Bazilikası 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Alikes Evleri ile 0,9 mi (1,4 km) ve Elounda Yel Değirmenleri ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu dairede küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x