Elounda Orama Boutique Hotel

Aegean Sea, Elounda
Elounda Orama Boutique Hotel Genel
Elounda Orama Boutique Hotel Genel
Elounda Orama Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Elounda Orama Boutique Hotel Dış Mekan
Elounda Orama Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Elounda Orama Boutique Hotel
Elounda, Crete Island Aegean Sea, Elounda

Agios Nikolaos bölgesindeki Elounda Orama Boutique Hotel misafirlere ana cadde üzerinde, Hiona Plajı ve Alikes Evleri ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Elounda Yel Değirmenleri ile 0,8 mi (1,4 km) ve Poros Elounda Hristiyan Bazilikası ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

65 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 35-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x