Olga's the Italian Corner

Livingstone
Olga's the Italian Corner Öne Çıkan Resim
Olga's the Italian Corner Dış Mekan
Olga's the Italian Corner Dış Mekan
Olga's the Italian Corner Dış Mekan
Olga's the Italian Corner Yerinde Yemek
Image More +8 fotoğraf
Olga's the Italian Corner
20 Makambo Rd , Livingstone

Livingstone bölgesindeki Olga's the Italian Corner misafirlere banliyöde, Livingstone Müzesi ve Mukuni Park Curio Pazarı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Demir Yolu Müzesi ile 1 mi (1,6 km) ve Maramba Kültür Müzesi ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

9 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x