Fawlty Towers

Livingstone
Fawlty Towers Genel
Fawlty Towers Genel
Fawlty Towers Genel
Fawlty Towers Genel
Fawlty Towers Genel
Image More +80 fotoğraf
Fawlty Towers
216 Mosi Oa Tunya Road , Livingstone

Fawlty Towers konaklamanızda Livingstone merkezinde, Livingstone Müzesi ve Maramba Kültür Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu hostel Mosi-oa-Tunya Ulusal Parkı ile 3,8 km (2,3 mil) ve Şeytan Havuzu ile 10,1 km (6,3 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Banyolarda duş kabini vardır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Bed
Bed in Victoria Dorm
Bed
Bed in Mukuni Dorm
Garden
Garden Twins
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Double En-suite
Room
Standard Twin En-suite
Room
Bed in Amanza Dorm
Room
Bed in Shongwe Dorm
Room
Bed in Mozi Dorm

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x