Old Village Apartamentos Ov International

Sotavento, Loule
Old Village Apartamentos Ov International Öne Çıkan Resim
Old Village Apartamentos Ov International Dış Mekan
Old Village Apartamentos Ov International Dış Mekan
Old Village Apartamentos Ov International Dış Mekan
Old Village Apartamentos Ov International Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Old Village Apartamentos Ov International
10A Largo da Igreja Sotavento, Loule

Old Village Apartamentos Ov International misafirlere Loule (Quarteira) bölgesinde, Vilamoura Tenis Merkezi ve Dom Pedro Golf: Laguna Golf Sahası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu daire Vilamoura Marinası ile 1,8 mi (2,9 km) ve Falesia Plajı ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Princess Garden yemek servisi için ideal, bu dairede, 3 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

3 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 3 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Standard Apart Daire, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x