Olaf's Guest House

Route 62, Sea Point Gezinti Yolu
Olaf's Guest House Genel
Olaf's Guest House Genel
Olaf's Guest House Öne Çıkan Resim
Olaf's Guest House Dış Mekan
Olaf's Guest House Dış Mekan
Image More +112 fotoğraf
Olaf's Guest House
24 Wisbeach Road Sea Point Route 62, Sea Point Gezinti Yolu

Olaf's Guest House misafirlere Cape Town (Sea Point) bölgesinde, Milton Plajı ve Sea Point Promenade ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Camps Bay Plajı ile 3 mi (4,7 km) ve Masa Dağı ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Olaf's Guest House misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Üst
Üst Kat
Room
Standart, Alt Kat
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Standart
Room
Standart
Room
Family Üç Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Bahçe Manzaralı, Avlu (Mouille Point)
Room
Standart

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x