Okuhida no Yado Furusato

Okuhida Hot Spring Village, Takayama
Okuhida no Yado Furusato Öne Çıkan Resim
Okuhida no Yado Furusato Dış Mekan
Okuhida no Yado Furusato Dış Mekan
Okuhida no Yado Furusato Dış Mekan
Okuhida no Yado Furusato İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Okuhida no Yado Furusato
853 Fukuchi, Okuhida Onsengo Okuhida Hot Spring Village, Takayama

Okuhida no Yado Furusato misafirlere Takayama bölgesinde, dağda, Fukuji Japon Kaplıcası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Shin Hotaka Japon Kaplıcası ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu ryokan otel Hirayu Japon Kaplıcası ile 2,7 mi (4,4 km) ve Road Station - Okuhida Hot Spring Gokamitakara ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca ryokan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 8.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 9 klimalı odada şömine ve LCD televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kaplıca, ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine bulunmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda (Japanese Style)
Oda
Oda (Japanese Western Style)
Room
Traditional Oda (Japanese Style, Private Open Air Bath)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x