Oktyabrskaya Ulyanovsk

Volga (bölge), Ulyanovsk
Oktyabrskaya Ulyanovsk Genel
Oktyabrskaya Ulyanovsk Genel
Oktyabrskaya Ulyanovsk Öne Çıkan Resim
Oktyabrskaya Ulyanovsk Dış Mekan
Oktyabrskaya Ulyanovsk Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Oktyabrskaya Ulyanovsk
Plekhanova Street,1 Volga (bölge), Ulyanovsk

Oktyabrskaya Ulyanovsk misafirlere Ulyanovsk merkezinde, Ulyanovsk Bölge Müzesi ve Nation's Friendship Parkı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ulyanovsk Bölge Kukla Tiyatrosu ile 0,4 mi (0,6 km) ve Ulyanovsk Bölge Dram Tiyatrosu ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 54 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, portatif vantilatörler ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Luxury
Luxury Süit, 1 Yatak Odası
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x