Hotel Simbirsk

Volga (bölge), Ulyanovsk
Hotel Simbirsk Öne Çıkan Resim
Hotel Simbirsk Dış Mekan
Hotel Simbirsk Kahvaltı
Hotel Simbirsk Kahvaltı
Hotel Simbirsk Oda Düzeni
Image More +25 fotoğraf
Hotel Simbirsk
Krasnoarmeyskaya street, 2 Volga (bölge), Ulyanovsk

Ulyanovsk bölgesindeki Hotel Simbirsk konaklamanızda, Halk Sanat Müzesi ve Lenin Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Simbirsk Klasik Spor Salonu ile 0,6 mi (1 km) ve Ulyanovsk Bölge Dram Tiyatrosu ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Süit
Room
Apart Daire, Küçük Mutfak
Room
Apart Daire, Sauna (Kitchenette)
Room
Superior Apart Daire, Sauna

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x