Ohtels Villa Dorada

Costa Daurada, Salou
Ohtels Villa Dorada Genel
Ohtels Villa Dorada Genel
Ohtels Villa Dorada Genel
Ohtels Villa Dorada Genel
Ohtels Villa Dorada Genel
Image More +33 fotoğraf
Ohtels Villa Dorada
Vendrell 11 Costa Daurada, Salou

Ohtels Villa Dorada misafirlere Salou (Salou Kent Merkezi) bölgesinde, Capellans Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Llarga Beach ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel PortAventura World Lunaparkı ile 5,1 mi (8,1 km) ve Cambrils Plajı ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

260 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır.

Açık havuz, kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (1 ADULT)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (1 ADULT + 1 CHILD)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (1 ADULT + 2 CHILDREN)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (2 ADULTS)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (2 ADULTS + 1 CHILD)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (2 ADULTS + 2 CHILDREN)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (3 ADULTS)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (3 ADULTS + 1 CHILD)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x